Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate odredbe, uslove i našu upotrebu kolačića.
GSH 4-4 PLUS BATTERY - Baterijske makaze za travu i žbunjeGSH 4-4 PLUS BATTERY - Baterijske makaze za travu i žbunje
  • Novo
Teleskopska drškaTeleskopska drška
  • Novo
4.070,00 RSD
GSH 2 PLUS BATTERY - Baterijske makaze za travu i žbunjeGSH 2 PLUS BATTERY - Baterijske makaze za travu i žbunje
  • Novo
HydroPower smolni filter, 4kom x 6LHydroPower smolni filter, 4kom x 6L
  • Novo
25.000,00 RSD
MUST HAVE SET - Komplet za održavanje automobila
  • Novo
    MUST HAVE SET - Komplet za održavanje automobila

    MUST HAVE SET - Komplet za održavanje automobila

    8040
    2.00 kg
    Recenzija (0)
    3.950,00 RSD
    5.700,00 RSD
    Uštedite 1.750,00 RSD
    Sa PDV-om
    Poslednji proizvodi na stanju

    Esencijalni komplet za održavanje Vašeg automobila. Uz ovaj komplet Vaš auto će blistati posle samouslužne perionice. U kompletu se nalazi MOSQUITO i FELINO koji će lagano skinuti sve insekte i druge nečistoće sa karoserije i felni. TWIST PEŠKIR služi za lako i brzo sušenje automobila, dok MONACO i MIKROFIBER KRPE služe za čišćenje enterijera poput kontrolne table, volana, plastičnih i kožnih delova. Sve to je spakovano u praktičnu MINI TORBU kako bi vam gepek izgledao savršeno uredno.

    Količina
    Hurry Up Only 2 Items left items

    MOSQUITO

    • Najveća opasnost za savršen izgled karoserije su insekti. Ukoliko se ne uklone ne vreme mogu ozbiljno da oštete keramiku, vosak pa čak i lak. Mosquito je sredstvo za skidanje tragova insekata sa karoserije automobila. Bezbedan je za sve materijale na eksterijeru automobila, farbane elemente, stakla, farove, lajsne, plastike, grilove i slično. Mosquito je agresivan za prljavštinu i insekte, a nežan za karoseriju vašeg automobila. Neće skinuti keramičku zaštitu.

    FELINO

    • Sa Felinom ćete konačno uživati u pranju felni, točkova i podkrila. On radi umesto vas, jednostavno naprskate i uživate u superiornom Felinu. Izuzetno je agresivan za prljavštinu, a opet nežan za felne, diskove i čeljusti kočnica.

    TWIST PEŠKIR

    • Luksuzni peškir vrhunskog kvaliteta savršeno klizi po karoseriji ostavljajući savršen sjaj. Bilo da ste oprali automobil na samouslužnoj perionici ili ručno, neophodno je da ga osušite. Dizajnirali smo peškir koji briše savršeno, ne osavlja tragove a ima maksimalnu moć upijanja. Sa jednim peškirom bez problema možete osušiti velike SUV automobile.

    MONACO

    • Monaco je must have u svakom autu. Napravili smo savršen čistač za održavanje čistih automobila. Za nove ili tek očišćenje automobile sa Perfectom, tu je Monaco. Možete ga koristiti za volan, tablu, ekrane, sedišta, menjač, itd… Osim toga idealan je za održavanje i radnog stola, lap-topa, tastature i svih površina u domu. Na par dana lagano prebrište Vaš auto sa Monacom i uživaćete u uvek novom autu. A sofisticirani miris će pružiti posebno uživanje dok sređujete Vašeg ljubimca.

    MIKROFIBER KRPE

    • Naš naprodavaniji proizvod. Krpe su vam potrebne za svaki detalj na autu. A posebno ćete osetiti razliku u čišćenju sa kvalitetnim krpama. Uz Monaco vaš enterijer će biti fabrika.

    MINI TORBA ZA AUTO KOZMETIKU

    • Poklon torbica kako bi vam gepek izgledao savršeno uredno.
    Titanium
    8040

    Detalji

    Namena
    Auto hemija - DETAILING

    Trenutno nema recenzija kupaca.

    Ostavite komentar
    MUST HAVE SET - Komplet za održavanje automobila

    Dodatna oprema

    MUST HAVE SET - Komplet za održavanje automobila

    8040
    2.00 kg
    3.950,00 RSD
    5.700,00 RSD
    Uštedite 1.750,00 RSD
    Sa PDV-om