Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate odredbe, uslove i našu upotrebu kolačića.
GSH 4-4 PLUS BATTERY - Baterijske makaze za travu i žbunjeGSH 4-4 PLUS BATTERY - Baterijske makaze za travu i žbunje
  • Novo
Teleskopska drškaTeleskopska drška
  • Novo
4.070,00 RSD
GSH 2 PLUS BATTERY - Baterijske makaze za travu i žbunjeGSH 2 PLUS BATTERY - Baterijske makaze za travu i žbunje
  • Novo
HydroPower smolni filter, 4kom x 6LHydroPower smolni filter, 4kom x 6L
  • Novo
25.000,00 RSD
NAPPA SET - Komplet za čišćenje i negu kože
  • Novo
    NAPPA SET - Komplet za čišćenje i negu kože

    NAPPA SET - Komplet za čišćenje i negu kože

    8038
    1.50 kg
    Recenzija (0)
    3.750,00 RSD
    4.450,00 RSD
    Uštedite 700,00 RSD
    Sa PDV-om
    Na stanju

    U ovom kompletu se nalazi sve što Vam je potrebno za čišćenje i negu kože. NAPPA ČISTAČ kože koji će sa lakoćom ukloniti svu nečistoću koja je duboko u porama kože, a istovremeno je formulisan tako da ne ošteti i isuši kožu. MEKA ČETKA će Vam pomoći da sa lakoćom uklonite nečistoće, a MIKROFIBER KRPE i MIKROFIBER APLIKATORI služe za čišćenje enterijera poput kontrolne table, volana, plastičnih i kožnih delova. Za završnicu tu je NAPPA KREMA koja će vratiti fabrički mat izgled, negovati i filerovati kožne površine.

    Količina
    Hurry Up Only 4 Items left items

    NAPPA ČISTAČ

    • Neutralni čistač za kožne površine. Pažljivo formulisan da bezbedno ukloni nečistoću sa svih kožnih materijala. Bezbedan je za sve tipove i boje kako prirodne tako i veštačke kože. Ne isušuje tretirane površine, ostavlja mat završni izgled i ne sadrži parfeme kako bi tretirana koža imala prirodni miris.

    NAPPA KREMA

    • Kremasto sredstvo za negu kožnih površina. Nakon aplikacije tretirana koža će imati fabrički mat izgled, biće suva na dodir ali hidrirana i negovana. Bezbedna je za sve tipove i boje kako prirodne tako i veštačke kože. Ne sadrži parfeme kako bi tretirana koža imala prirodni miris. Može se koristiti u automobilu, za nameštaj, jakne, novčanike i ostale predmete od kože.

    MIKROFIBER KRPE

    • Tajna dobro očišćenog automobila je dobar proizvod i čista krpa. Ako jedan od ova dva činilaca nije dobar, ni rezultat neće biti. Zato za sređivanje automobila pripremite dosta čistih krpa i ne štedite, jer će pola posla uraditi za vas.

    MIKROFIBER APLIKATORI

    • Aplkatori su Vam neophodni ukoliko koristite NAPPA kremu za kožu i PIT STOP premaz za gume, kao i druge voskove, dresinge i premaze. U pakovanju su tri komada trouglastog oblika i mogu lako da priđu teško dostupnim površinama.

    MEKA ČETKA

    • Gustina čekinja od 0,2mm dizajnirana su za čišćenje osetljivih površina, kao što su tapacirana i kožna sedišta automobila, kontrolna tabla, vrata, itd... Posle upotrebe četku isprati sa vodom i ostaviti da se osuši na sobnoj temperaturi, preporuka je da tokom sušenja čekinje blago isčetkate na suvu mikrofiber krpu.
    Titanium
    8038

    Detalji

    Namena
    Auto hemija - DETAILING

    Trenutno nema recenzija kupaca.

    Ostavite komentar
    NAPPA SET - Komplet za čišćenje i negu kože

    Dodatna oprema

    NAPPA SET - Komplet za čišćenje i negu kože

    8038
    1.50 kg
    3.750,00 RSD
    4.450,00 RSD
    Uštedite 700,00 RSD
    Sa PDV-om