Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate odredbe, uslove i našu upotrebu kolačića.
GSH 4-4 PLUS BATTERY - Baterijske makaze za travu i žbunjeGSH 4-4 PLUS BATTERY - Baterijske makaze za travu i žbunje
  • Novo
Teleskopska drškaTeleskopska drška
  • Novo
4.070,00 RSD
GSH 2 PLUS BATTERY - Baterijske makaze za travu i žbunjeGSH 2 PLUS BATTERY - Baterijske makaze za travu i žbunje
  • Novo
HydroPower smolni filter, 4kom x 6LHydroPower smolni filter, 4kom x 6L
  • Novo
25.000,00 RSD
PREMIUM SET - Komplet za održavanje automobila
  • Novo
    PREMIUM SET - Komplet za održavanje automobila

    PREMIUM SET - Komplet za održavanje automobila

    8039
    3.00 kg
    Recenzija (0)
    7.950,00 RSD
    9.800,00 RSD
    Uštedite 1.850,00 RSD
    Sa PDV-om
    Poslednji proizvodi na stanju

    Premium komplet za održavanje Vašeg automobila. Uz ovaj komplet Vaš auto će blistati posle samouslužne perionice. U kompletu se nalazi MOSQUITO i FELINO koji će lagano skinuti sve insekte i druge nečistoće sa karoserije i felni. Kada operete felne sa Felino za savršen izgleda vaših pneumatika u samo par poteza sve što Vam je potrebno je PIT STOP. ULTRA je neutralni šampon za ručno pranje automobila i bezbedan je za sve tipove automobilskih lakova. Tu je i VISION za besprekorno čista stakla koji ne ostavlja nikakve tragove. TWIST PEŠKIR služi za lako i brzo sušenje automobila, MONACOMIKROFIBER KRPE i MIKROFIBER APLIKATORI služe za čišćenje enterijera poput kontrolne table, volana, plastičnih i kožnih delova. MIKROFIBER JASTUČIĆ sa kombinacijom šampona za pranje je dobitna kombinacija za pun sjaj karoserije. I na kraju tu je i CREME DE LA CREME za hidrataciju Vaših ruku.

    Količina
    Hurry Up Only 2 Items left items

    MOSQUITO

    • Najveća opasnost za savršen izgled karoserije su insekti. Ukoliko se ne uklone ne vreme mogu ozbiljno da oštete keramiku, vosak pa čak i lak. Mosquito je sredstvo za skidanje tragova insekata sa karoserije automobila. Bezbedan je za sve materijale na eksterijeru automobila, farbane elemente, stakla, farove, lajsne, plastike, grilove i slično. Mosquito je agresivan za prljavštinu i insekte, a nežan za karoseriju vašeg automobila. Neće skinuti keramičku zaštitu.

    FELINO

    • Sa Felinom ćete konačno uživati u pranju felni, točkova i podkrila. On radi umesto vas, jednostavno naprskate i uživate u superiornom Felinu. Izuzetno je agresivan za prljavštinu, a opet nežan za felne, diskove i čeljusti kočnica.

    PIT STOP

    • Kada operete felne sa Felino za savršen izgleda Vaših pneumatika u samo par poteza sve što vam je potrebno je PIT STOP. Formulacija hidrofobnog dejstva odbijaće nečistoće, pružajući duži efekat čistoće. Osim lepog izgleda PIT STOP pruža i zaštitu od pucanja i beljenja. Vrhunska formulacija nije lepljiva na dodir, može višestruko da se nanosi. Ostavlja čist prirodni satenski izgled.

    ULTRA

    • Neutralni šampon za ručno pranje automobila. Bezbedan je za sve tipove automobilskih lakova, neće skidati voskove i keramiku, a tako je formulisan da bude ultra gladak kako bi smanjio šansu za nastanak riseva prilikom pranja. Formla šampona je i hidrofobna i hidrofilna, što znači da jednim delom molekuli privlače vodu, a drugim odbijaju vodu pa koristeći ovaj mehanizam, oni su u stanju da privuku čestice prljavštine i suspenduju ih u penu. Nakon čega se ova nečistoća može brzo isprati. Bezbedan je za upotrebu na svim površinama (karoserija, staklo, guma, plastika).

    VISION

    • Sredstvo besprekorno čisti stakla i ne ostavlja nikakve tragove. Čista šoferka ne samo da pruža lep izgled već je i obavezan faktor bezbednosti u saobraćaju. Posebno noćne vožnje mogu biti opasne ukoliko šoferka nije čista. Specijalno je formulisan da ukloni masnoću i nečistoće. Bezbedan je za sve tipove folija za zatamnjivanje.

    TWIST PEŠKIR

    • Luksuzni peškir vrhunskog kvaliteta savršeno klizi po karoseriji ostavljajući savršen sjaj. Bilo da ste oprali automobil na samouslužnoj perionici ili ručno, neophodno je da ga osušite. Dizajnirali smo peškir koji briše savršeno, ne osavlja tragove a ima maksimalnu moć upijanja. Sa jednim peškirom bez problema možete osušiti velike SUV automobile.

    MONACO

    • Monaco je must have u svakom autu. Napravili smo savršen čistač za održavanje čistih automobila. Za nove ili tek očišćenje automobile sa Perfectom, tu je Monaco. Možete ga koristiti za volan, tablu, ekrane, sedišta, menjač, itd… Osim toga idealan je za održavanje i radnog stola, lap-topa, tastature i svih površina u domu. Na par dana lagano prebrište Vaš auto sa Monacom i uživaćete u uvek novom autu. A sofisticirani miris će pružiti posebno uživanje dok sređujete Vašeg ljubimca.

    MIKROFIBER KRPE

    • Naš naprodavaniji proizvod. Krpe su vam potrebne za svaki detalj na autu. A posebno ćete osetiti razliku u čišćenju sa kvalitetnim krpama. Uz Monaco vaš enterijer će biti fabrika.

    MIKROFIBER APLIKATORI

    • Aplkatori su Vam neophodni ukoliko koristite NAPPA kremu za kožu i PIT STOP premaz za gume, kao i druge voskove, dresinge i premaze. U pakovanju su tri komada trouglastog oblika i mogu lako da priđu teško dostupnim površinama.

    MIKROFIBER JASTUČIĆ

    • Kombinacija mekanog mikrofiber jastučića i ULTRA šampona je dobitna kombinacija za sjaj karoserije i kvalitetno održavanje. Resice su dizajnirane tako da se nečistoće ne lepe za iste, i bez mogućnosti da se ogrebe površina automobila. Odličan je kako za karoseriju tako i za plastične i staklene površine.

    CREME DE LA CREME

    • Ako ste u problemu da želite da hidrirate Vaše ruke tokom vožnje, a ne želite da zamastite volan, ekrane i ceo enterijer, onda je ova krema prava za Vas. Posebna formula tako da pruža vrhunsku negu i hidrataciju Vaših ruku, sa laganom teksturom koja ne ostavlja mastan trag. Uživajte u hidriranim rukama i čistom enterijeru.
    Titanium
    8039

    Detalji

    Namena
    Auto hemija - DETAILING

    Trenutno nema recenzija kupaca.

    Ostavite komentar
    PREMIUM SET - Komplet za održavanje automobila

    Dodatna oprema

    PREMIUM SET - Komplet za održavanje automobila

    8039
    3.00 kg
    7.950,00 RSD
    9.800,00 RSD
    Uštedite 1.850,00 RSD
    Sa PDV-om